ADVERTENTIE
Garnalen op knoflook
Een smakelijk en aromatisch gerecht dat zelfs een beginner kan bereiden. Garnalen op knoflook zijn de ideale keuze voor een snelle lunch of diner.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
2
- 200 g garnalen
- 3 kruidnagel knoflook
- 2 el olijfolie
- 1 stukjes citroen
- zout en peper
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
30 min.
1. Stap
Bereid garnalen voor. Als je bevroren gebruikt, laat ze ontdooien.
2. Stap
We schillen de knoflook en smeren hem in.
3. Stap
Verhit olijfolie in een pan, voeg geperste knoflook toe en bak het tot het begint te ruiken.
4. Stap
We voegen de garnalen toe en rooster ze 2-3 minuten aan elke kant.
5. Stap
We zouten, kruiden en besprenkelen met citroensap.
6. Stap
We serveren het meteen. Garnalen met knoflook zijn uitstekend met vers brood of rijst.