Gazpacho
Een Spaanse koude soep van geroosterde groenten, een verfrissende lichte soep voor warme zomerdagen met avocado en croutons van een baguette
Ingrediënten
- 1 kg MAATSCHAPPIJ ROOKS
- 1 velká Paprika
- GROF GEHAKT, ONTPIT
- 4 Gesnipperde lente-uitjes
- 1 kleine GERASPTE KNOFLOOKteen
- 40 g BLANKE MANDELEN gehakt
- 3 Limoensap
- 2 Lepels Olijfolie
- 2 druppels TABASCA CHIPOTLE gerookte pepers
- 1 velké Gerijpte avocado in blokjes gesneden
- 1 kleine RODE CHILI PEPER ONTZAAD EN FIJN GESNEDEN
- KLEINE BUNDEL KORIANDER
- Fijngehakt
- Gereedschappen
- a BROOD GEROOSTERD GESCHEURD
Laatste folders
Procedure
POSTUP
Bestrijk de tomaten, paprika, knoflook, rode ui met olijfolie en bak in de oven op 175°C onder aluminiumfolie voor minimaal 30 minuten.
DOE DIT VERVOLGENS IN EEN BLENDER EN VOEG DE HELFT VAN DE AMANDELEN TOE, WERK AF MET LIMOENSAP EN DE RESTERENDE OLIJFOLIE EN CHIPOTLE TABASCO. KLOP TOT EEN BIJNA GLADDE MASSA. GIET IN EEN KAN EN KOEL MINSTENS 2 UUR.
STAP 2
Als u klaar bent om te eten, giet u de soep in vier kommen en bovenop legt u gehakte lente-ui, avocado, chili plakjes, gesneden tomaten, zwarte Kalamata-olijven en verse koriander, besprenkel met resterend limoensap en olijfolie en bestrooi met resterende amandelen en gescheurd brood.