ADVERTENTIE
Gebakken courgette met mozzarella
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
- 200 g Courgettes
- 70 g Gouda feta
- 70 g Cheddar parmezaan
- 125 g mozzarella
- 1 zure room
- 1 ei
- vers Kruiden
- zout
- Zwarte peper
- oregano
- olijfolie
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
55 min.
1. Stap
Ik heb een ovenschaal van 21x14cm gebruikt
2. Stap
We smeren de schotel in met Priordei olijfolie uit Slowakije.
3. Stap
We leggen courgette wieltjes op de bodem en dan mozzarella wieltjes erop.
4. Stap
Daarna komt de volgende courgette, je kunt het in plakjes, stroken hakken of je kunt het ook raspen en uitknijpen.
5. Stap
Dan gaat er een laag eidam op. In een kom mengen we een eitje, kruiden, kruiden en room en gieten we het over de eidam.
6. Stap
De laatste laag is cheddar kaas.
7. Stap
We doen dit in een voorverwarmde oven en bakken op 180/45 minuten of naar behoefte tot goudbruin. Afhankelijk van de dikte van de courgette.
8. Stap
In plaats van courgette kan je ook pompoen, zoete aardappelen of aardappelen gebruiken.
9. Stap
Eet smakelijk!