ADVERTENTIE
Bron :: GMVozd from Getty Images Signature
Gebakken pannenkoeken met ham en kaas
Klassiek recept voor gebakken pannenkoeken met ham en kaas.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
Pannenkoeken
- 200 g gewoon meel
- 500 ml melk
- 2 Eieren
- 1 Knijpen zout
Vulling
- 200 g ham
- 200 g Kaas
Bakken
- Meel
- Gesmolten boter
- melk
- kookroom
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
60 min.
1. Stap
Maak pannenkoekbeslag door bloem, melk, eieren en zout te mengen.
2. Stap
Bak de pannenkoeken in de pan.
3. Stap
Verspreid de pannenkoeken en leg op elke een plakje ham en kaas.
4. Stap
Rol de pannenkoeken op en leg ze in een ingevette ovenschaal.
5. Stap
Verhit de boter in een pan en meng het met bloem en melk om een dikke crème te vormen.
6. Stap
Voeg de room toe en roer.
7. Stap
Giet het mengsel over de pannenkoeken en bestrooi het met peterselie.
8. Stap
Bak de pannenkoeken in een voorverwarmde oven op 180°C gedurende 20 minuten.