ADVERTENTIE
Bron :: Esin Deniz from Getty Images
Gebakken zalm in de oven met aardappelen
Recept voor een eenvoudige gebakken zalm in de oven met aardappelen en andere groenten.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
- 4 filets Van zalm
- 1 kg Aardappel
- olie
- Zout, peper
- laurierblad
- 3 kruidnagel Knoflook
- 1⁄2 stuk citroen
- broccoli
- 1 stuk wortelen
- Peterselie
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
60 min.
1. Stap
Was de aardappelen, we hoeven ze niet te schillen, we laten ze in de schil voor een betere smaak. Snijd ze in gelijke stukken en leg ze in een ovenschaal. Voeg de geraspte knoflooktenen, het laurierblad, zout en peper toe en giet de olie erover.
2. Stap
Zet de ovenschaal met de aardappelen in een op 200 graden voorverwarmde oven en bak ongeveer 20 - 25 minuten.
3. Stap
Bereid ondertussen de zalm voor. Maak de visfilet schoon, kruid met zout en peper en besprenkel met citroensap. Leg hem in een ovenschaal met de aardappelen en bak nog ongeveer 20 minuten.
4. Stap
Haal de smakelijke en gezonde lunch uit de oven en serveer bestrooid met peterselie.