ADVERTENTIE

Bron :: Pixabay: Mondgesicht

Gebakken zoete aardappelen

Een gezond en smakelijk alternatief voor traditionele aardappelen. Zoete aardappelen zitten vol vitamines en vezels.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 4 stukjes Zoete aardappelen Toegevoegd aan
  • 2 Artikel olijfolie Toegevoegd aan
  • 1 Artikel zeezout Toegevoegd aan
  • 1 Artikel Zwarte peper Toegevoegd aan
  • 1 Artikel Geraspte knoflook Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

35 min.
1. Stap

Schil de zoete aardappelen, pel ze en snijd ze in gelijke stukken.

2. Stap

Verhit de olijfolie in een grote pan.

3. Stap

Voeg de zoete aardappelen toe aan de pan en rooster ze tot ze zacht en goudbruin zijn, ongeveer 15 minuten.

4. Stap

Proef de zeezout, zwarte peper en knoflook.

5. Stap

Laat nog 5 minuten rusten totdat de knoflook van kleur verandert.

6. Stap

Serveer heet.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten