ADVERTENTIE
Bron :: Pixabay: Mondgesicht
Gebakken zoete aardappelen
Een gezond en smakelijk alternatief voor traditionele aardappelen. Zoete aardappelen zitten vol vitamines en vezels.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
- 4 stukjes Zoete aardappelen
- 2 Artikel olijfolie
- 1 Artikel zeezout
- 1 Artikel Zwarte peper
- 1 Artikel Geraspte knoflook
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
35 min.
1. Stap
Schil de zoete aardappelen, pel ze en snijd ze in gelijke stukken.
2. Stap
Verhit de olijfolie in een grote pan.
3. Stap
Voeg de zoete aardappelen toe aan de pan en rooster ze tot ze zacht en goudbruin zijn, ongeveer 15 minuten.
4. Stap
Proef de zeezout, zwarte peper en knoflook.
5. Stap
Laat nog 5 minuten rusten totdat de knoflook van kleur verandert.
6. Stap
Serveer heet.