:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/982pU8ogtNW-49Q-l8vy/eecedc6d32cf598b1ad91295684c6b.jpeg)
Bron :: Pixabay: Mondgesicht
Gebakken zoete aardappelen
Een gezond en smakelijk alternatief voor traditionele aardappelen. Zoete aardappelen zitten vol vitamines en vezels.
Ingrediënten
- 4 stukjes Zoete aardappelen
- 2 Artikel olijfolie
- 1 Artikel zeezout
- 1 Artikel Zwarte peper
- 1 Artikel Geraspte knoflook
Laatste folders
Procedure
Schil de zoete aardappelen, pel ze en snijd ze in gelijke stukken.
Verhit de olijfolie in een grote pan.
Voeg de zoete aardappelen toe aan de pan en rooster ze tot ze zacht en goudbruin zijn, ongeveer 15 minuten.
Proef de zeezout, zwarte peper en knoflook.
Laat nog 5 minuten rusten totdat de knoflook van kleur verandert.
Serveer heet.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Gebakken zoete aardappelen
Een gezond en smakelijk alternatief voor traditionele aardappelen. Zoete aardappelen zitten vol vitamines en vezels.
Schil de zoete aardappelen, pel ze en snijd ze in gelijke stukken.
Verhit de olijfolie in een grote pan.
Voeg de zoete aardappelen toe aan de pan en rooster ze tot ze zacht en goudbruin zijn, ongeveer 15 minuten.
Proef de zeezout, zwarte peper en knoflook.
Laat nog 5 minuten rusten totdat de knoflook van kleur verandert.
Serveer heet.
Hoe heb je dit recept gemaakt?