:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/nl/recipe/iVdnBOF70a9lQJ7sTNkR/a6d25be832b292093ecc1fe6aafddc.jpeg)
Bron :: pixelshot from Canva
Gedroogde tomaten in olie
Lekkere en aromatische gedroogde tomaten in olie zijn een geweldig bijgerecht voor elke maaltijd. Maak ze gemakkelijk en snel thuis.
Ingrediënten
Tomaten
- 500 g Verse tomaten
- 2 Artikel zout
Olie
- 1 l olijfolie
- 3 stukjes knoflook
- 1 twijg Rozemarijn
- 1 twijg Tijm
Laatste folders
Procedure
Verwarm de oven voor op 100 graden en was de tomaten.
Snijd de tomaten in tweeën en bestrooi ze met zout.
Leg de tomaten op de bakplaat en doe ze in de oven voor 2-3 uur.
Bereid ondertussen de olie voor. Doe de teentjes knoflook, een takje rozemarijn en tijm in een fles en vul aan met olijfolie.
Als de tomaten klaar zijn, laat ze dan afkoelen.
Doe dan de tomaten in de fles met olie.
Sluit de fles en laat deze minstens 24 uur staan voordat je de gedroogde tomaten gaat eten.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Gedroogde tomaten in olie
Lekkere en aromatische gedroogde tomaten in olie zijn een geweldig bijgerecht voor elke maaltijd. Maak ze gemakkelijk en snel thuis.
Verwarm de oven voor op 100 graden en was de tomaten.
Snijd de tomaten in tweeën en bestrooi ze met zout.
Leg de tomaten op de bakplaat en doe ze in de oven voor 2-3 uur.
Bereid ondertussen de olie voor. Doe de teentjes knoflook, een takje rozemarijn en tijm in een fles en vul aan met olijfolie.
Als de tomaten klaar zijn, laat ze dan afkoelen.
Doe dan de tomaten in de fles met olie.
Sluit de fles en laat deze minstens 24 uur staan voordat je de gedroogde tomaten gaat eten.
Hoe heb je dit recept gemaakt?