ADVERTENTIE

Bron :: ivanmateev from Getty Images signature

Gevulde eieren

Een traditionele lekkernij die in een paar minuten bereid kan worden en elke gast zal plezieren.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4

Vulling

  • 8 stukjes Eieren Toegevoegd aan
  • 4 el mayonaise Toegevoegd aan
  • 1 stukjes De Ui Toegevoegd aan
  • 2 el Mosterd Toegevoegd aan

Ter decoratie

  • 1 stukjes Paprika Toegevoegd aan
  • 4 stukjes Stukjes peterselie Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

15 min.
1. Stap

Kook de eieren hard in kokend water, ongeveer 10 - 12 minuten, laat ze afkoelen.

2. Stap

Snijd de eieren in de helft en verwijder het eigeel.

3. Stap

Meng de eierdooiers, mayonaise, mosterd en fijngehakte ui in een kom en breng op smaak met zout en peper.

4. Stap

Vul de eitjes met room en laat ze afkoelen voordat je ze serveert.

ADVERTENTIE

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Gevulde eieren

Een traditionele lekkernij die in een paar minuten bereid kan worden en elke gast zal plezieren.

15
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Kook de eieren hard in kokend water, ongeveer 10 - 12 minuten, laat ze afkoelen.

2. Stap

Snijd de eieren in de helft en verwijder het eigeel.

3. Stap

Meng de eierdooiers, mayonaise, mosterd en fijngehakte ui in een kom en breng op smaak met zout en peper.

4. Stap

Vul de eitjes met room en laat ze afkoelen voordat je ze serveert.

Ingrediënten
Vulling
8 stukjes
Eieren
4 el
mayonaise
1 stukjes
De Ui
2 el
Mosterd
Ter decoratie
1 stukjes
Paprika
4 stukjes
Stukjes peterselie