:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/NefINppdf9E-LnhiAoDW/972f828fba8b566dbf6804ffb01c7e.jpeg)
Bron :: ivanmateev from Getty Images signature
Gevulde eieren
Een traditionele lekkernij die in een paar minuten bereid kan worden en elke gast zal plezieren.
Ingrediënten
Vulling
- 8 stukjes Eieren
- 4 el mayonaise
- 1 stukjes De Ui
- 2 el Mosterd
Ter decoratie
- 1 stukjes Paprika
- 4 stukjes Stukjes peterselie
Laatste folders
Procedure
Kook de eieren hard in kokend water, ongeveer 10 - 12 minuten, laat ze afkoelen.
Snijd de eieren in de helft en verwijder het eigeel.
Meng de eierdooiers, mayonaise, mosterd en fijngehakte ui in een kom en breng op smaak met zout en peper.
Vul de eitjes met room en laat ze afkoelen voordat je ze serveert.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Gevulde eieren
Een traditionele lekkernij die in een paar minuten bereid kan worden en elke gast zal plezieren.
Kook de eieren hard in kokend water, ongeveer 10 - 12 minuten, laat ze afkoelen.
Snijd de eieren in de helft en verwijder het eigeel.
Meng de eierdooiers, mayonaise, mosterd en fijngehakte ui in een kom en breng op smaak met zout en peper.
Vul de eitjes met room en laat ze afkoelen voordat je ze serveert.
Hoe heb je dit recept gemaakt?