ADVERTENTIE

Gnocchi in kaas-paddenstoelensaus

Voor de liefhebbers van romige sauzen, zal dit zeker smaken.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
3
  • 1 verpakking gnocchi Toegevoegd aan
  • 1 kleiner De Ui Toegevoegd aan
  • 2 teentjes knoflook Toegevoegd aan
  • 1 De Handvol gedroogde paddenstoelen Toegevoegd aan
  • 1 el boter Toegevoegd aan
  • 1 De Handvol gewassen en fijngehakte peterselie Toegevoegd aan
  • 250 ml slagroom Toegevoegd aan
  • 50 g Geraspte mozzarella Toegevoegd aan
  • Bospaddenstoel bouillon Toegevoegd aan
  • Paddenstoelen specerijen vitana cz Toegevoegd aan
  • Zout Toegevoegd aan
  • Zwarte peper Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

40 min.
1. Stap

Laat de gedroogde paddenstoelen minstens 30 minuten weken in water.

2. Stap

We snijden de ui fijn en bakken deze lichtjes in boter tot het glazig is samen met de geperste knoflook.

3. Stap

We voegen de champignons toe en sauteren alles samen een beetje langer.

4. Stap

Giet over met slagroom, voeg een paar lepels paddenstoelenbouillon toe, paddenstoelenkruiden en zout.

5. Stap

Tot slot voegen we peterselie en geraspte mozzarella toe. Indien nodig brengen we de saus verder op smaak.

6. Stap

Kook de gnocchi in gezouten water, voeg toe aan de saus en roer. Serveer met parmezaan of een andere geraspte kaas.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten