Saus

Saus - lekkere en eenvoudige recepten

14 recepten

Ontdek heerlijke recepten uit de categorie Saus. We hebben een collectie van 14 recepten die uw menu zullen verrijken. Reserveer voor de bereiding in de categorie Saus 25 - 300 minuten. De exacte tijd vindt u bij elk recept afzonderlijk. Bovendien leert u hoeveel porties u kunt maken van de aangegeven hoeveelheid ingrediënten. Als u hulp nodig heeft bij het kiezen, dan raden wij - Everzwijnbout met Saus, Broccolisaus voor pasta, Getrokken varkensvlees met saus en geroosterde aardappelschijfjes, Gnocchi in tomatensaus aan. Ze behoren tot onze meest gezochte en favoriete recepten. Succes gegarandeerd!

Getrokken varkensvlees met saus en geroosterde aardappelschijfjes

De dag voor het roosteren bereidde ik het vlees voor, waste en droogde het. Ik wreef het vlees in met een beetje mosterd. Ik maakte een marinade van alle ingrediënten en goot deze over het vlees, masseerde het goed in met mijn handen. Ik bedekte het vlees en liet het marineren tot de volgende dag.

Uien saus

Saus geschikt voor steaks, voor vlees

Kipfilet met groenten in kaassaus

Kipfilet met groenten in kaassaus
Mis-Mas
Mis-Mas
Voorvertoning van recept Vleesballetjes in ui-appelsaus
Fotogalerij

Vleesballetjes in ui-appelsaus

Ik hou heel veel van dit recept vanwege zijn variabiliteit. Je kunt het combineren, hetzij zonder pasta met brood, of alleen pasta met saus, of balletjes met een andere bijgerecht. Oordeel zelf 😉

Kipfilet gebakken met kaas en room

Een heerlijke lunch voor het hele gezin.

Gnocchi in kaas-paddenstoelensaus

Voor de liefhebbers van romige sauzen, zal dit zeker smaken.

Gnocchi in tomatensaus

Een snelle en eenvoudige recept, geschikt voor lunch en diner.

Broccolisaus voor pasta

Deze broccolisaus is ideaal voor pasta. Het is rijk aan vitamines en zal zeker iedereen behagen die de uitgesproken smaak van broccoli waardeert.

Hertenvleesbraden in saus

Een hartig wildgerecht dat vooral in het koude seizoen goed in de smaak valt. Het hertenvlees wordt gestoofd in een pittige saus en is daardoor bijzonder zacht en sappig. Het gerecht wordt het beste geserveerd met knoedels en rode kool.

Portwijn saus

Een rijke en smaakvolle portwijn saus, perfect als begeleiding bij geroosterd vlees of wild.

Everzwijnbout met Saus

Een heerlijke everzwijnbout, langzaam geroosterd tot hij zacht en sappig is. Dit robuuste en geruststellende gerecht is perfect voor koude winteravonden en speciale gelegenheden.

Eenvoudig bereide rode wijnsaus

Een aromatische, dieprode saus die perfect past bij verschillende vleesgerechten. Deze rode wijnsaus zal zeker de adem van uw gasten wegnemen.
ADVERTENTIE