ADVERTENTIE
Bron :: rimmabondarenko
Hollandse saus
Hollandse saus is heerlijk en rijk van smaak, ideaal om bij verschillende gerechten te serveren.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
- 2 stukjes Eidooiers
- 1 lepel Mosterd
- 150 g boter
- 2 lepels Witte wijn
- 1 lepel Citroensap
- 1 Knijpen Zout
- 1 Knijpen gemalen zwarte peper
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
30 min.
1. Stap
Smelt de boter in een kleine pan op middelhoog vuur, zodra de boter is gesmolten, haal hem van het vuur.
2. Stap
Meng in een kom de eidooiers, mosterd, witte wijn en citroensap. Roer met een klopper tot de saus glad is.
3. Stap
Voeg geleidelijk de gesmolten boter toe aan het mengsel, blijf roeren zodat alle ingrediënten goed gemengd zijn.
4. Stap
Voeg zout en zwarte peper toe naar smaak. Roer opnieuw.
5. Stap
De saus is klaar om te serveren. Je kunt het warm of afgekoeld serveren.