ADVERTENTIE

Bron :: rimmabondarenko

Hollandse saus

Hollandse saus is heerlijk en rijk van smaak, ideaal om bij verschillende gerechten te serveren.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 2 stukjes Eidooiers Toegevoegd aan
  • 1 lepel Mosterd Toegevoegd aan
  • 150 g boter Toegevoegd aan
  • 2 lepels Witte wijn Toegevoegd aan
  • 1 lepel Citroensap Toegevoegd aan
  • 1 Knijpen Zout Toegevoegd aan
  • 1 Knijpen gemalen zwarte peper Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

30 min.
1. Stap

Smelt de boter in een kleine pan op middelhoog vuur, zodra de boter is gesmolten, haal hem van het vuur.

2. Stap

Meng in een kom de eidooiers, mosterd, witte wijn en citroensap. Roer met een klopper tot de saus glad is.

3. Stap

Voeg geleidelijk de gesmolten boter toe aan het mengsel, blijf roeren zodat alle ingrediënten goed gemengd zijn.

4. Stap

Voeg zout en zwarte peper toe naar smaak. Roer opnieuw.

5. Stap

De saus is klaar om te serveren. Je kunt het warm of afgekoeld serveren.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

919 recepten

Pasta

117 recepten

Ontbijt

221 recepten

Laat ontbijt

186 recepten

Diner

854 recepten

Dessert

654 recepten

Gebak

205 recepten

Taarten

132 recepten

Vleesgerechten

437 recepten