ADVERTENTIE

Bron :: FB: Varenie je radosť

Ingelegde paprika in olie

Ingelegde paprika in olie is een geweldige manier om de smaak en prachtige kleur van paprika het hele jaar door te bewaren.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
6

Hoofdingrediënten

  • 2 kg Rode paprika Toegevoegd aan
  • 1 l olijfolie Toegevoegd aan
  • 5 stukjes knoflook Toegevoegd aan

Specerijen

  • 1 theelepel zout Toegevoegd aan
  • 1 theelepel gemalen zwarte peper Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

We maken de paprika's schoon, verwijderen de zaadjes en snijden ze.

2. Stap

We pellen de knoflook en snijden deze in dunne plakjes.

3. Stap

In de pot verwarmen we olijfolie en voegen we paprika en knoflook toe.

4. Stap

We voegen zout en peper toe en mengen goed.

ADVERTENTIE
5. Stap

Kook op medium hitte voor 20 minuten, of totdat de paprika zacht is.

6. Stap

Laat de bereide paprika's afkoelen en verplaats ze dan naar glazen potten. Voeg olie toe en sluit af.

7. Stap

We bewaren het in de koelkast. Laat de pot minstens een uur voor het serveren uit de koelkast halen.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Ingelegde paprika in olie

Ingelegde paprika in olie is een geweldige manier om de smaak en prachtige kleur van paprika het hele jaar door te bewaren.

60
Notulen
6
Aantal porties
Procedure
1. Stap

We maken de paprika's schoon, verwijderen de zaadjes en snijden ze.

2. Stap

We pellen de knoflook en snijden deze in dunne plakjes.

3. Stap

In de pot verwarmen we olijfolie en voegen we paprika en knoflook toe.

4. Stap

We voegen zout en peper toe en mengen goed.

5. Stap

Kook op medium hitte voor 20 minuten, of totdat de paprika zacht is.

6. Stap

Laat de bereide paprika's afkoelen en verplaats ze dan naar glazen potten. Voeg olie toe en sluit af.

7. Stap

We bewaren het in de koelkast. Laat de pot minstens een uur voor het serveren uit de koelkast halen.

Ingrediënten
Hoofdingrediënten
2 kg
Rode paprika
1 l
olijfolie
5 stukjes
knoflook
Specerijen
1 theelepel
zout
1 theelepel
gemalen zwarte peper