ADVERTENTIE
Kaas- en jamtaart
Een weekend bakidee of een taart voor op reis - een eenvoudige bakplaat taart met klodders kwark en jam.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
20
Vaak
- 250 g Gladde speltmeel
- 100 g Rietsuiker
- 2 ei
- 200 ml melk
- 30 g kokosolie
- 1 theelepel bakpoeder
Naar de top
- 250 g Kwark van het hart
- 1 stukjes ei
- 20 g Gouden klasse
- 1 el Tussen
- jam
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
30 min.
1. Stap
Klop de eieren op met suiker. Voeg melk en gesmolten kokosolie toe (niet warm). Meng en zeef de bloem met bakpoeder. Meng alles goed door elkaar. Giet het bereide beslag op een bakplaat bekleed met bakpapier.
2. Stap
In een kom mixen we kwark, eieren, goudklas en honing.
3. Stap
Op het deeg leggen we hoopjes kwarkmengsel en vervolgens hoopjes jam.
4. Stap
Zet deze voorbereide taart ongeveer 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.