ADVERTENTIE
Bron :: genious2000de from Getty Images
Kaassaus voor vlees
Deze kaassaus is de perfecte aanvulling op elk vlees of aardappelgerecht. Het is luchtig, vol van smaak en zo eenvoudig te bereiden!
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
- 50 g Boter
- 50 g Speelgoed
- 500 ml Melk
- 200 g Geraspte kaas
- 1 zout
- 1 gemalen zwarte peper
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
20 min.
1. Stap
Smelt de boter in een kleine pan.
2. Stap
We voegen bloem toe en mengen tot het combineert.
3. Stap
Giet de melk geleidelijk in en roer om klonten te voorkomen.
4. Stap
Wanneer we een glad mengsel hebben, voegen we geraspte kaas toe en roeren tot het is gesmolten.
5. Stap
We kruiden de saus met zout en gemalen zwarte peper.
6. Stap
We serveren de rauwe saus warm. Het is uitstekend bij vlees of aardappelen.