ADVERTENTIE
Kastanjekruidkoek
Kruidkoek gemaakt van kastanjepuree
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
10
- 400 g halfgrove bloem
- 100 g bruine suiker
- 1 lepel Theebicarbonaat van Soda
- 1 verpakking Gemberpoeder voor bakken
- 3 eetlepel cacao
- 1 eetlepel peperkoek kruiden
- 500 ml melk
- 2 eetlepel appelmoes
- 200 g Kastanjepuree
- 2 ei
- 100 g Warme chocolademelk
- a Op de top jam geraspte chocolade
- olijfolie
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
25 min.
1. Stap
1. We mengen de eieren met suiker.
2. Stap
2. Vervolgens voegen we melk, olie, puree toe en roeren we.
3. Stap
3. Voeg vervolgens de bloem, bakpoeder, baksoda en kruiden toe en klop alles grondig door elkaar.
4. Stap
4. Ten slotte voegen we gehakte chocolade toe.
5. Stap
5. Bekleed de plaat met bakpapier.
6. Stap
6. Bak op 200/15 minuten of indien nodig
7. Stap
Smeer terwijl het nog warm is met jam en bestrooi met chocolade