:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/1PZyuiwGNzCAoEEmBV9L/400c96967bcebec76ca7c3e8c4e75a.jpeg)
Kers en maanzaad taart
Een interessant dessert voor de zomer, wanneer de kersen rijpen. Zorg dat je dit recept bewaart en maakt.
Ingrediënten
Tekst
- 100 g Gladde speltmeel
- 100 g Gemengde havervlokken
- 50 g boter
- 30 g Tussen
- 1 stukjes Dooier
- water
- Knijpen Zand
Vulling
- 250 g Zachte kwark
- 20 g Gesmolten boter
- 200 g Kersen
- 15 g Tussen
- 1 stukjes Eiwit
Strooier
- 40 g Handschoenen
- 15 g Havermoutvlokken
- 15 g Riet suiker
- 10 g Boter
Laatste folders
Procedure
We mengen de ingrediënten voor de korst en werken het deeg handmatig af. We drukken het deeg in de bodem van een ronde vorm bekleed met bakpapier. We prikken er met een vork in en bakken het in een voorverwarmde oven op 180 graden ongeveer 8-10 minuten.
We mengen kwark met maanzaad en honing. Voeg het geklopte eiwit toe en meng ten slotte de ontpitte kersen in kleinere stukjes. We verspreiden de vulling over de korst.
We mengen de ingrediënten voor de topping en verkruimelen het over de vulling. We bakken deze voorbereide taart op 170 graden voor ongeveer 35 minuten.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Kers en maanzaad taart
Een interessant dessert voor de zomer, wanneer de kersen rijpen. Zorg dat je dit recept bewaart en maakt.
We mengen de ingrediënten voor de korst en werken het deeg handmatig af. We drukken het deeg in de bodem van een ronde vorm bekleed met bakpapier. We prikken er met een vork in en bakken het in een voorverwarmde oven op 180 graden ongeveer 8-10 minuten.
We mengen kwark met maanzaad en honing. Voeg het geklopte eiwit toe en meng ten slotte de ontpitte kersen in kleinere stukjes. We verspreiden de vulling over de korst.
We mengen de ingrediënten voor de topping en verkruimelen het over de vulling. We bakken deze voorbereide taart op 170 graden voor ongeveer 35 minuten.
Hoe heb je dit recept gemaakt?