ADVERTENTIE
Bron :: freeskyline from Getty Images
Pasta met mozzarella en tomaten
Een smakelijk en snel recept voor pasta met mozzarella en tomaten, ideaal voor een snelle lunch of diner.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
Pasta
- 400 g Gereedschappen
Inhoud
- 2 stuk mozzarella
- 300 g Verse tomaten
- 2 el olijfolie
- 1 stuk knoflook
- zout
- Zwarte peper
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
30 min.
1. Stap
Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.
2. Stap
Snijd ondertussen de mozzarella in blokjes en de tomaten doormidden.
3. Stap
Verhit de olijfolie in de pan en voeg de geperste knoflook toe, bak het tot het begint te ruiken.
4. Stap
Voeg de gesneden tomaten, zout en peper toe en bak op middelhoog vuur gedurende ongeveer 5 minuten, totdat de tomaten enigszins zacht zijn geworden.
5. Stap
Voeg in de pan met tomaten de gesneden mozzarella en gekookte pasta toe, roer alles door elkaar en laat het nog even in de pan zodat de smaken zich kunnen mengen.
6. Stap
Serveer warm, bestrooid met basilicum.