ADVERTENTIE
Bron :: nadianb from Canva
Pasta met paddenstoelen en room
Romige pasta met paddenstoelen en room is het perfecte avondmaal. Ze zitten vol smaak, zijn rijk en vullend. Dit recept is eenvoudig en snel, klaar in minder dan 30 minuten.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
Pasta
- 500 g Pasta (penne of farfalle)
Saus
- 300 g Verse paddenstoelen (champignons of eigen keuze)
- 2 stuk teentjes knoflook
- 200 ml Slagroom
- 50 g boter
- 1 št olijfolie
- harde kaas
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
25 min.
1. Stap
Bereid alle benodigde ingrediënten voor.
2. Stap
Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking tot 'al dente'.
3. Stap
Ondertussen smelten we de boter met de olijfolie in de pan.
4. Stap
Voeg de gesneden champignons toe en bak ze goudbruin.
5. Stap
We voegen de geperste knoflook toe en roosteren ze samen met de champignons.
6. Stap
Giet er de room over, voeg de kruiden naar eigen smaak toe en laat het even koken.
7. Stap
We voegen de klaargemaakte pasta toe aan de saus en mengen goed.
8. Stap
Serveer direct met geraspte Parmezaanse kaas en verse kruiden.