Bron :: tetianachernykovaphotos from Canva
Pasta met spinazie, zongedroogde tomaten en kaas
Een eenvoudig maar smakelijk recept voor pasta met spinazie, zongedroogde tomaten en kaas. Ideaal voor een snelle lunch of diner.
Ingrediënten
Pasta
- 400 g Spaghetti pasta
Vulling
- 200 g Gedroogde tomaten in olie
- 200 g Verse spinazie
- 150 g Gereedschap
- 2 tanden knoflook
- 3 lepels Olijfolie
- 1 knijpen Gereedschappen
- 1 knijpen Peper
Laatste folders
Procedure
Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking. Giet af en bewaar wat kookwater.
Terwijl de pasta kookt, bereid je de vulling. Verhit olie in een koekenpan, voeg gehakte knoflook toe en bak tot het goudbruin is.
Voeg de gedroogde tomaten toe en bak een minuut. Voeg dan de spinazie toe en bak tot het zacht is. Voeg tenslotte de kaas toe en breng op smaak met zout en peper.
Voeg de uitgelekte pasta toe aan de pan met vulling. Meng alles samen, voeg wat pasta kookwater toe als dat nodig is.
Serveer het hete gerecht met een vleugje versgemalen peper en extra feta kaas bovenop.