ADVERTENTIE
Perziktaart met chocolade en kruimels
Een eenvoudige taart voor het weekend. Fruit, chocolade en kruimels.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
12
Vaak
- 4 stuk ei
- 120 g bruine suiker
- 100 g witte yoghurt
- 200 g gewoon meel
- 1⁄2 pakjes bakpoeder
Andere ingrediënten
- 1⁄2 kg Perzik
- 60 g Hete chocolade
Kruimel
- 60 g havervlokken
- 40 g Geblancheerde amandelen
- 20 g bruine suiker
- 20 g verzachte boter
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
50 min.
1. Stap
Klop de eieren op met suiker tot schuim. Klop ongeveer 10 minuten. Klop in witte yoghurt. Zeef vervolgens de bloem met het bakpoeder en meng tot een glad beslag. Giet het beslag op een bakplaat ingevet met olie en bestrooid met bloem. Snijd de perziken in kleinere stukjes en hak de chocolade fijn. Verdeel de perziken over het deeg en bestrooi met stukjes chocolade.
2. Stap
In een kom mengen we de ingrediënten voor de kruimels en strooien we ze over de taart. Deze voorbereide cake bakken we gedurende 30 minuten op 180 graden.