ADVERTENTIE

Pompoen pannenkoekjes

Pannenkoekjes hoeven niet altijd van aardappelen te zijn

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
6
  • 250 g hokkaido puree Toegevoegd aan
  • 1 ei Toegevoegd aan
  • 1 kruidnagel Knoflook Toegevoegd aan
  • 12 De Ui Toegevoegd aan
  • 40 g Volvette kwark Toegevoegd aan
  • 4 lepels Glad meel Toegevoegd aan
  • zout en peper Toegevoegd aan
  • Zwarte peper Toegevoegd aan
  • nootmuskaat Toegevoegd aan
  • 1 Lepel Verse munt Toegevoegd aan
  • om te wrijven olie Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

30 min.
1. Stap

We raspen of koken de rauwe pompoen en mixen deze tot een puree.

2. Stap

In de kom voegen we geraspte ui, geplette knoflook, een ei, kwark en fijngehakte kruiden toe.

3. Stap

We roeren en kruiden. We voegen bloem toe en roeren opnieuw.

4. Stap

Als het deeg te dun is, voeg dan meer bloem toe.

5. Stap

Bestrijk de pan met olijfolie en bak de pannenkoeken aan beide kanten.

6. Stap

We serveren het puur of met witte yoghurt of zure room.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten