ADVERTENTIE

Bron :: ratmaner from Getty Images

Pompoenketchup

Zelfgemaakte pompoenketchup, met toevoeging van kruidige specerijen. Perfecte aanvulling op vlees en broodjes.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
10

Hoofdcomponenten

  • 1 stuk Grote pompoen Toegevoegd aan
  • 500 g suiker Toegevoegd aan
  • 100 milliliter wijnazijn Toegevoegd aan

Kruiden

  • 1 theelepel Kaneel Toegevoegd aan
  • 1 theelepel Anjers Toegevoegd aan
  • zout en peper Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

Schil de pompoen, snijd het in blokjes, verwijder de zaadnesten. Plaats de gesneden pompoen in een grote pot.

2. Stap

Voeg suiker, azijn en alle kruiden toe aan de pot. Roer.

3. Stap

Kook op middelhoog vuur voor ongeveer een uur, tot de pompoen zacht is en de saus dikker wordt.

4. Stap

Giet de hete ketchup in schone potten, draai ze onmiddellijk dicht. Laat ze afkoelen.

5. Stap

Bewaar op een koele plaats. Smakelijk eten!

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten