ADVERTENTIE
Roomhoorn zoals in de patisserie van bladerdeeg
Snelle roomhoorn.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
12
- 1 stuk bladerdeeg
- 250 ml melk
- 1⁄2 pakjes Gouden kolf (poeder)
- 1 Pakket vanillesuiker
- 200 ml Slagroom
- 50 g boter op kamertemperatuur
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
45 min.
1. Stap
Snijd het bladerdeeg in twee helften.
2. Stap
Laat de ene helft heel en snijd de andere helft in vierkantjes.
3. Stap
We plaatsen het in de voorverwarmde oven en bakken op 180/20 minuten. Haal uit de oven en laat afkoelen.
4. Stap
In de melk, waar we vanillesuiker toevoegen, koken we de pudding, die we laten afkoelen.
5. Stap
Voeg de boter toe en klop het op.
6. Stap
We verspreiden de vulling op het gebakken bladerdeeg.
7. Stap
We kloppen de zure room, als je het helemaal stijf wilt hebben, kun je een stabilisator toevoegen, ik gebruik het niet.
8. Stap
We leggen de slagroom op de pudding en daarop leggen we de gebakken vierkanten, zodat de crème brûlée na het stollen gemakkelijker te snijden is.
9. Stap
We plaatsen het in de koelkast om op te stijven.
10. Stap
Eet smakelijk!