Likeur

Likeur - lekkere en eenvoudige recepten

14 recepten

Ontdek heerlijke recepten uit de categorie Likeur. Probeer vandaag nog een van deze 14 recepten. Deze recepten uit de categorie Likeur kunt u in 5 - 120 minuten maken. Bij elk recept vindt u naast de ingrediënten en de procedure ook de geschatte bereidingstijd en het aantal porties. Recepten zoals Aardappelknoedels zoals bij oma, Omelet met asperges en kaas, Kwarkknoedels gevuld met aardbeien en frambozen met een topping van geroosterd broodkruim en aardbeienespuma, Eiersoep zoals oma die vroeger maakte in 30 minuten behoren tot onze meest populaire. Bekijk hun bereidingswijze. Misschien overtuigen ze ook u!

Kwarkknoedels gevuld met aardbeien en frambozen met een topping van geroosterd broodkruim en aardbeienespuma

Kwarkknoedels gevuld met aardbeien en frambozen met een topping van geroosterd broodkruim en aardbeienespuma

Ongebakken aardbeienrepen zoals een wolk

Ze zijn gewoon heerlijk, maak ze samen met mij ❤️🍓 De basis zijn natuurlijk de aardbeien‼️😁🍓🍓🍓

Aardappelknoedels zoals bij oma

Aardappelknoedels zijn een heerlijk bijgerecht dat perfect past bij vleesgerechten. Ze hebben een rijke en aardse aardappelsmaak en zijn heerlijk luchtig. Deze knoedels zijn een traditioneel gerecht dat in veel Europese landen, vooral in Duitsland, geliefd is.

Eierpunch dessert zoals tiramisu

Dit recept is een van mijn absolute favorieten en een typisch Duitse dessertspecialiteit. Als ik gasten wil verwennen of gewoon een zoete traktatie voor mezelf en mijn gezin wil maken, is dit lichte en luchtige dessert met advocaat altijd een hit. Het is romig, licht en de smaak van de advocaat geeft het een unieke twist die lijkt op tiramisu.

Gekonfijte appels zoals op de kerstmarkt

Gekonfijte appels zijn een groot succes op elk feest. Dit recept is het resultaat van vele pogingen, mijn verlangen om te experimenteren en de wens om de perfecte balans te vinden tussen de zoetheid van de suiker en de knapperige appel. Ik hoop dat je er net zoveel plezier aan beleeft om het klaar te maken en ervan te genieten als ik.

Chocolade uit de oven

Bakken is een van mijn favoriete bezigheden en deze ovengebakken chocoladewrongel is eigenlijk een van mijn favorieten. Het recept is vrij eenvoudig en biedt een leuke variatie op de typische chocolade. En het beste is dat je kunt spelen met de ingrediënten om de chocolade aan te passen aan je persoonlijke voorkeuren.

Langos zoals van de kerstmarkt

Een recept zo sfeervol als een kerstmarkt en zo gezellig als een knusse winteravond: langos. Deze Hongaarse vetbollen zijn absoluut een must voor elk winterseizoen. De buitenkant is knapperig en de binnenkant is heerlijk mals en zacht. Mijn familie en ik zijn er dol op! Ik heb dit recept afgelopen kerst geprobeerd en het was een groot succes. Je kunt de langos beleggen zoals je zelf wilt!

Geroosterde Hollandse Worteltjes met Kruidenboter

Hier is mijn persoonlijke favoriete recept voor Hollandse worteltjes dat eenvoudig te bereiden, voedzaam en absoluut heerlijk is!

Eiersoep zoals oma die vroeger maakte in 30 minuten

Eiersoep is een van de eenvoudigste en toch lekkerste soepen die ik ooit heb gemaakt. Het is snel en moeiteloos klaar te maken, gezond en rijk aan eiwitten. Ik leerde dit recept van mijn oma en heb het sindsdien ontelbare keren gemaakt tot groot genoegen van mijn gezin. De hoofdingrediënten zijn natuurlijk eieren, fijne kruiden en heerlijke groenten.

Klassieke cocktail met verse Margarita

Er gaat niets boven het proeven van een klassieke Margarita cocktail op een warme, zonnige dag.

Kippensoep met noedels zoals mama ze vroeger maakte

Deze kippensoep met noedels zoals mama die vroeger maakte, is een gerecht dat diepe emotionele herinneringen oproept. De soep, die vaak onze lunch was als ik thuiskwam van school, heeft nog steeds de smaak van mijn kindertijd. In de loop der jaren heb ik er mijn eigen variaties en aanpassingen aan toegevoegd, maar de essentie van het recept blijft hetzelfde als het origineel van mijn moeder.

Omelet met asperges en kaas

Dit omelet met asperges en kaas is een van mijn favorieten, perfect voor een zondagse brunch of een licht diner.

Apfelstrudel met bladerdeeg zoals oma het vroeger maakte

Dit recept voor een heerlijke apfelstrudel met bladerdeeg heb ik van mijn oma gekregen, die het op haar beurt van haar moeder leerde. Ik heb het ontelbare keren gemaakt en het is altijd een hit, vooral in de koudere herfst- en wintermaanden. De zoete appels en het knapperige bladerdeeg maken deze klassieker onweerstaanbaar.
ADVERTENTIE