ADVERTENTIE
Bron :: Ira Taskova from Canva
Taart met mascarpone en aardbeien
Deze romige taart met mascarpone en aardbeien is een perfecte keuze voor vieringen, verjaardagen of gewoon wanneer je trek hebt in iets zoets.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
8
Gereedschap
- 200 g Meel
- 150 g suiker
- 100 g boter
- 3 stukjes Eieren
- 1 stukjes Bakpoeder
- 1 stukjes vanille
Crème
- 500 g mascarpone
- 200 g Slagroom
- 100 g suiker
Decoratie
- 500 g Aardbeien
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
90 min.
1. Stap
Meng de ingrediënten voor de korst en bak ze ongeveer 40 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.
2. Stap
Bereid ondertussen de room door mascarpone, room en suiker glad te roeren.
3. Stap
Snijd na het afkoelen het lichaam doormidden en spreid een deel van de room erover.
4. Stap
Verdeel een deel van de aardbeien over de room, voeg de tweede helft van de romp toe, smeer de resterende room uit en versier met de overgebleven aardbeien.
5. Stap
Koel minstens 2 uur in de koelkast voor het opdienen.