ADVERTENTIE

Bron :: Lesyy from Getty Images

Taart met mascarpone en fruit

Romige taart met mascarpone en fruit.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
8

Vaak

  • 200 g Meel Toegevoegd aan
  • 150 g boter Toegevoegd aan
  • 100 g suiker Toegevoegd aan
  • 1 stukjes ei Toegevoegd aan
  • 1 theelepel bakpoeder Toegevoegd aan

Inhoud

  • 500 g mascarpone Toegevoegd aan
  • 100 g suiker Toegevoegd aan
  • 1 verpakking vanillesuiker Toegevoegd aan
  • 300 g fruit Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

90 min.
1. Stap

We bereiden alle nodige ingrediënten voor.

2. Stap

Deeg: meng bloem, boter, suiker, ei en bakpoeder. Laat het deeg afkoelen en rol het daarna uit en leg het in de taartvorm.

3. Stap

Laat het gebakken deeg afkoelen. Terwijl het deeg bakt en afkoelt, bereiden we de vulling voor.

4. Stap

Voor de vulling mengen we mascarpone, suiker en vanillesuiker tot een gladde massa. We verspreiden de crème op het deeg en leggen er fruit op naar smaak.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

919 recepten

Pasta

117 recepten

Ontbijt

221 recepten

Laat ontbijt

186 recepten

Diner

854 recepten

Dessert

654 recepten

Gebak

205 recepten

Taarten

132 recepten

Vleesgerechten

437 recepten