ADVERTENTIE
Bron :: mangolovemom from Canva
Tomatensaus met room
Klassieke tomatensaus met toegevoegde room voor een betere smaak en romige consistentie. Ideaal voor pasta of als bijgerecht bij vlees.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
- 1 stuk De Ui
- 2 stuk teentjes knoflook
- 400 g Tomaten in blik
- 200 ml kookroom
- 1 stuk Rood pepertje (optioneel)
- 1 theelepel suiker
- 1 theelepel zout
- 1 theelepel gemalen zwarte peper
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
30 min.
1. Stap
Verhit de olie in een pan en voeg de gesneden ui en knoflook toe, bak ze tot ze zacht worden en een gouden kleur krijgen.
2. Stap
Voeg de ingeblikte tomaten en de rode peper toe, als je die gebruikt. Roer en laat 10 minuten koken.
3. Stap
Voeg na 10 minuten zout, suiker en kruiden toe. Roer en voeg dan de kookroom toe.
4. Stap
Laat de saus nog 10-15 minuten koken of totdat je de gewenste consistentie hebt bereikt.
5. Stap
De saus is klaar en kan geserveerd worden met je favoriete pasta of vlees. Smakelijk eten!