ADVERTENTIE

Bron :: Aamulya from Getty Images

Veganistische kaas

Deze veganistische kaas gemaakt van cashewnoten is zeer populair bij degenen die proberen gezond te eten, maar niet willen afzien van kaas.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 200 g Cashewnoten Toegevoegd aan
  • 3 stukjes Citroensap Toegevoegd aan
  • 1 stukjes Ingelegde jalapenos (optioneel) Toegevoegd aan
  • 3 lepels Gist Toegevoegd aan
  • 1 lepel Zout Toegevoegd aan
  • 1 lepel knoflookpoeder Toegevoegd aan
  • 100 ml water Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

Week de cashewnoten 4-6 uur of een nacht.

2. Stap

Dan gieten we ze af.

3. Stap

We voegen alle ingrediënten toe aan de blender en mixen tot het glad is.

4. Stap

We verwerken het mengsel tot kaasvorm.

5. Stap

We laten de kaas in de koelkast opstijven gedurende 4 uur, of totdat het stevig is.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten