ADVERTENTIE
Bron :: Aamulya from Getty Images
Veganistische kaas
Deze veganistische kaas gemaakt van cashewnoten is zeer populair bij degenen die proberen gezond te eten, maar niet willen afzien van kaas.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
- 200 g Cashewnoten
- 3 stukjes Citroensap
- 1 stukjes Ingelegde jalapenos (optioneel)
- 3 lepels Gist
- 1 lepel Zout
- 1 lepel knoflookpoeder
- 100 ml water
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
60 min.
1. Stap
Week de cashewnoten 4-6 uur of een nacht.
2. Stap
Dan gieten we ze af.
3. Stap
We voegen alle ingrediënten toe aan de blender en mixen tot het glad is.
4. Stap
We verwerken het mengsel tot kaasvorm.
5. Stap
We laten de kaas in de koelkast opstijven gedurende 4 uur, of totdat het stevig is.