ADVERTENTIE
Bron :: eatde from Pixabay
Yoghurt pannenkoekjes
Eenvoudige en smakelijke yoghurt pannenkoekjes, ideaal voor ontbijt of high tea. Je kunt ze serveren met jam, honing, vers fruit, slagroom, en zelfs hartige ingrediënten zoals avocado of gerookte zalm.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
- 250 g Natuurlijke yoghurt
- 2 Stuk Eieren
- 200 g Tarwemeel
- 1 theelepel bakpoeder
- 2 lepels suiker
- 1 knijpen zout
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
30 min.
1. Stap
Meng in een grote kom natuurlijke yoghurt met eieren.
2. Stap
Voeg tarwebloem, bakpoeder, suiker en zout toe aan de kom. Meng alles goed door elkaar tot er een glad deeg ontstaat.
3. Stap
Verwarm een kleine hoeveelheid olie in de pan. Schep een lepel beslag op en bak de pannenkoekjes aan beide kanten goudbruin.
4. Stap
Serveer de klaargemaakte pannenkoeken warm met je favoriete toppings.