ADVERTENTIE
Bron :: Africa Images from Canva
Zalm met spinazie
Een eenvoudig en smakelijk recept voor zalm met spinazie, op de Slowaakse manier bereid. Dit recept is ideaal voor snelle en gezonde lunches of diners. De zalm is uitzonderlijk smakelijk in combinatie met spinazie en knoflook, die een unieke smaak toevoegen.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
Hoofdingrediënten
- 4 Stukken zalm
- 200 g Spinazie
- 4 kruidnagel knoflook
Kruiden en olie
- 2 theelepels Zout
- 1 theelepel Zwarte peper
- 2 eetlepels olijfolie
- citroensap
- Witte wijn
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
40 min.
1. Stap
Reinig de zalm en snijd deze in porties.
2. Stap
Verhit de olie in de pan en voeg de zalm toe. Bak het aan beide kanten.
3. Stap
Voeg de spinazie en teentjes knoflook toe. Dek af en stoof een paar minuten, tot de spinazie zacht is.
4. Stap
Breng op smaak met zout en peper.
5. Stap
Serveer warm.
6. Stap
De smaak van zalm kan worden verbeterd door een beetje citroensap of witte wijn in de pan te doen.