ADVERTENTIE

Bron :: bhofack2 from Getty Images

Zoete aardappelfrietjes

Klassieke frietjes met een interessante twist. Zoete aardappelen geven de frietjes een ongewone, zoete smaak en bakken in de oven in plaats van frituren maakt dit een gezondere versie van de populaire snack. Ideaal voor hoofdgerechten of als een standalone snack met een smakelijke dip.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 4 Stuk Aardappelen (middelgroot) Toegevoegd aan
  • 2 lepels olijfolie Toegevoegd aan
  • 1 knijpen Gereedschap Toegevoegd aan
  • 1 knijpen Peper Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

45 min.
1. Stap

We verwarmen de oven voor op 200 graden Celsius. We schillen de zoete aardappelen en snijden ze in repen van ongeveer 1 cm dik.

2. Stap

We zetten het op een bakplaat, besprenkelen het met olijfolie, bestrooien het met zout en peper. We bakken het ongeveer 30-35 minuten, tot het knapperig en licht goudbruin is. We serveren warm.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

919 recepten

Gebak

205 recepten

Pasta

117 recepten

Ontbijt

221 recepten

Laat ontbijt

186 recepten

Diner

854 recepten

Dessert

654 recepten

Taarten

132 recepten

Vleesgerechten

437 recepten