ADVERTENTIE
Bron :: bhofack2 from Getty Images
Zoete aardappelfrietjes
Klassieke frietjes met een interessante twist. Zoete aardappelen geven de frietjes een ongewone, zoete smaak en bakken in de oven in plaats van frituren maakt dit een gezondere versie van de populaire snack. Ideaal voor hoofdgerechten of als een standalone snack met een smakelijke dip.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
- 4 Stuk Aardappelen (middelgroot)
- 2 lepels olijfolie
- 1 knijpen Gereedschap
- 1 knijpen Peper
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
45 min.
1. Stap
We verwarmen de oven voor op 200 graden Celsius. We schillen de zoete aardappelen en snijden ze in repen van ongeveer 1 cm dik.
2. Stap
We zetten het op een bakplaat, besprenkelen het met olijfolie, bestrooien het met zout en peper. We bakken het ongeveer 30-35 minuten, tot het knapperig en licht goudbruin is. We serveren warm.