ADVERTENTIE
Bron :: FB: Varenie je radosť
Zoute taarten van gistdeeg
Recept voor zoute taarten van gistdeeg, perfect voor het kijken naar TV.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
8
Vaak
- 500 g gewoon meel
- 1 lepel Zout
- 1 verpakking gedroogde gist
- 300 ml Warm water
- 3 lepels olijfolie
Vulling
- 200 g Tekst
- 100 g gedroogde tomaten
- 1 mok Olijven zonder pit
- 1 lepel oregano
- 1 Knijpen Zout
- 1 Knijpen Zwarte peper
Overige
- 1 stukjes ei
- Touw
- Sesam
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
90 min.
1. Stap
Meng de droge ingrediënten in het deeg.
2. Stap
Voeg warm water en olijfolie toe.
3. Stap
Meng en kneed het deeg.
4. Stap
Laat het deeg rijzen op een warme plek.
5. Stap
Bereid de vulling van kaas, gedroogde tomaten, olijven, oregano, zout en zwarte peper.
6. Stap
Rol het deeg uit en verdeel het in stukken.
7. Stap
Vul de taarten.
8. Stap
We smeren de taarten in met boter en strooien sesam of lijnzaad erover.
9. Stap
Bak in een voorverwarmde oven op 200 graden 15 tot 20 minuten, tot de koekjes goudbruin zijn