ADVERTENTIE

Gebakken kipdijen

Uitstekende zondagse lunch

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 1 kg Kippenbouten Toegevoegd aan
  • 2 Bijtvoeding knoflook Toegevoegd aan
  • 12 De Ui Toegevoegd aan
  • 12 vers Paprika Toegevoegd aan
  • 12 tomaat Toegevoegd aan
  • Rood Zoete paprika Toegevoegd aan
  • Gebakken kip kruiden Toegevoegd aan
  • Gereedschappen Toegevoegd aan
  • zout boter Toegevoegd aan
  • spek Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

We wassen het vlees en laten het uitlekken. We zouten elk dijbeen, bestrooien het met zoete rode paprika en specerijen voor geroosterde kip. We plaatsen deze in een braadpan, waarop we een paar plakjes spek hebben gelegd. Dit geeft een geweldige smaak en aroma.

2. Stap

Tussen het vlees leggen we stukjes ui, knoflook, tomaat en paprika. We leggen dunnere plakjes boter op het vlees, bedruipen het met water, bestrooien het met een beetje paprika en dekken het af met aluminiumfolie.

3. Stap

We bakken op 200C, na het bakken ontdekken we en laten we een beetje bakken.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Havervlokken

28 recepten

Ontbijt

221 recepten

Laat ontbijt

186 recepten

Middagmaal

918 recepten

Diner

854 recepten

Dessert

654 recepten

Gebak

205 recepten

Taarten

132 recepten

Vleesgerechten

437 recepten