ADVERTENTIE
Italiaanse pasta met tomaten en olijven
Een tip voor een snelle zomerlunch of diner. Met pasta kun je niets fout doen.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
3
- 250 g pasta
- 1 stukjes De Ui
- 3 stukjes Knoflookteentje
- 6 stukjes Verse cherrytomaten
- De Handvol groene olijven
- De Handvol Verse peterselie
- De Handvol Grana Padano kaas
- olijfolie
- 1 Lepel suiker
- zout en peper
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
45 min.
1. Stap
Snijd de ui en knoflook fijn en bak ze in een pan met olijfolie. Voeg na een tijdje de gesneden tomaten, olijven en suiker toe. Breng op smaak met zout en peper en laat het ongeveer 30 minuten sudderen.
2. Stap
Ondertussen koken we de pasta volgens de instructies. We nemen ongeveer een pollepel water uit, giet de gekookte pasta af en voegen het bij de saus. We roeren het licht door, we kunnen het aanlengen met het afgegoten water, laten het even doorkoken en besprenkelen het tenslotte met gehakte peterselie. Bij het serveren bestrooien we de pasta met geraspte kaas. Eet smakelijk.😋