ADVERTENTIE
Bron :: 500 from Getty Images
Sappige taartbodem
Dit recept voor een sappige taartbodem is ideaal voor al uw taarten. Het is heel eenvoudig te bereiden.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
12
- 200 g bruine suiker
- 225 g Zachte boter
- 4 stuk Grote eieren
- 200 g grof meel
- 2 Artikel Bakpoeder
- 1 Artikel Vanille-extract
- 1 Artikel zout
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
60 min.
1. Stap
Verwarm de oven voor op 175°C. Vet de taartvorm in met boter.
2. Stap
Meng in een kom de bruine suiker en zachte boter. Voeg de eieren toe en meng grondig.
3. Stap
Voeg de bloem, bakpoeder, vanille-extract en zout toe en meng tot een glad mengsel.
4. Stap
Giet het beslag gelijkmatig in de taartvorm.
5. Stap
Bak het in een voorverwarmde oven gedurende 45 tot 50 minuten of tot de kern goudbruin is.
6. Stap
Laat de taartbodem na het bakken afkoelen in de taartvorm.