ADVERTENTIE

Bron :: 500 from Getty Images

Sappige taartbodem

Dit recept voor een sappige taartbodem is ideaal voor al uw taarten. Het is heel eenvoudig te bereiden.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
12
  • 200 g bruine suiker Toegevoegd aan
  • 225 g Zachte boter Toegevoegd aan
  • 4 stuk Grote eieren Toegevoegd aan
  • 200 g grof meel Toegevoegd aan
  • 2 Artikel Bakpoeder Toegevoegd aan
  • 1 Artikel Vanille-extract Toegevoegd aan
  • 1 Artikel zout Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

Verwarm de oven voor op 175°C. Vet de taartvorm in met boter.

2. Stap

Meng in een kom de bruine suiker en zachte boter. Voeg de eieren toe en meng grondig.

3. Stap

Voeg de bloem, bakpoeder, vanille-extract en zout toe en meng tot een glad mengsel.

4. Stap

Giet het beslag gelijkmatig in de taartvorm.

5. Stap

Bak het in een voorverwarmde oven gedurende 45 tot 50 minuten of tot de kern goudbruin is.

6. Stap

Laat de taartbodem na het bakken afkoelen in de taartvorm.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten