Rundergehakt

Rundergehakt - lekkere en eenvoudige recepten

9 recepten

Ontdek heerlijke recepten uit de categorie Rundergehakt. Probeer vandaag nog een van deze 9 recepten. Heeft u haast of brengt u graag meer tijd door in de keuken? De bereidingstijd van de volgende recepten uit de categorie Rundergehakt is 30 - 90 minuten. De exacte tijd staat bij elk recept specifiek vermeld. Als u hulp nodig heeft bij het kiezen, dan raden wij - Tefteli Russische Gehaktballen, Tomatensaus met gehaktballetjes, Roofpot met gehakt rustiek feesteten, Strasbourgpannetje met aardappelen en gehakt aan. Ze behoren tot onze meest gezochte en favoriete recepten. Succes gegarandeerd!

Gegrilde hamburgers

Een geweldige, knapperige hamburger rechtstreeks van de grill. Een ideaal genot voor zomerse barbecues, maar ook een idee voor een snelle lunch of diner.

Gehakt in een pan

Gehakt in combinatie met pasta

Tefteli Russische Gehaktballen

Tefteli is een traditioneel Russisch gerecht gemaakt van gehakt, dat gemakkelijk te bereiden is en heerlijk gekruid is. Deze gehaktballen worden gekookt in een tomatensaus en kunnen worden geserveerd met rijst of aardappelpuree.

Tomatensaus met gehaktballetjes

Een heerlijke tomatensaus met gehaktballetjes, waaraan je bijvoorbeeld knoedels kunt toevoegen.

Huisgemaakte Barbecue Hamburger Hot Dog

Deze Hamburger Dogs zijn absoluut lekker, leuk om te maken en de favoriet van mijn familie, vooral op familie barbecuefeestjes.

Roofpot met gehakt rustiek feesteten

Onze familie kookt dit stevige recept voor roversstoofpot al generaties lang. Er gaat niets boven samenkomen met je dierbaren en genieten van deze heerlijke, vullende stoofpot. Ik heb het in de loop der jaren ontelbare keren gemaakt en het is altijd een hit, vooral in de koude wintermaanden. Kan ook buiten op een open vuur worden bereid.

Spaghetti Bolognese van gehakt

Spaghetti bolognese van gehakt die je in 30 minuten op tafel kunt zetten.

Gehaktpan met prei en paprika - recept

Dit eenvoudige en stevige gerecht is een van mijn favorieten als het gaat om het bereiden van een gezonde en heerlijke maaltijd in korte tijd. Het is de perfecte mix van sappig gehakt en prei die elke zoetekauw tevreden zal stellen.

Strasbourgpannetje met aardappelen en gehakt

De Straatsburgse stoofschotel is een klassieker uit de Elzasser keuken die altijd met enthousiasme wordt ontvangen. Oorspronkelijk kwam het recept van mijn oma, die het van haar moeder erfde. Ik heb het in de loop der jaren verfijnd en kan zeggen dat het onmisbaar is in de Duitse keuken.
ADVERTENTIE